Antwoorden op de meest gestelde vragen

Q: Kan een bestelling worden afgehaald?

A: Ja, bij het afronden van uw bestelling kunt u aangeven dat u de bestelling wil komen ophalen in Heerlen. Na betaling kunt u een mail/bericht sturen om een datum/tijd af te spreken om uw bestelling op te komen halen. Weet u nog niet wat u wil hebben en wil u liever eerst even kijken? Neem gerust contact op om een afspraak te maken.

Q: Met welke leverancier wordt mijn pakket verzonden?

A: Na het afronden van uw bestelling kunt u uit meerdere verzendmogelijkheden kiezen. U kunt hierbij kiezen voor verzending via Postnl, DHL of DPD.

Q: Verzend u ook naar het buitenland?

A: Jazeker, verzending naar het buitenland is geen probleem. Kijk hiervoor naar de aangepaste verzendprijzen.

Q: Kunnen ook grote bestellingen worden gedaan?

A: Dit kan zeker, aangezien wij een startend bedrijfje zijn hebben wij nog geen te grote voorraden. Gaat u bijvoorbeeld op visvakantie en wil u 100kg van 1 soort in 1 maat overnemen, dan kunt u mij een berichtje sturen met de bestelling. Dit om teleurstelling van uw kant te voorkomen wanneer het niet op voorraad zou zijn. Houdt rekening met een levertijd van 2-3 weken aangezien we deze boilies vers voor u laten draaien. Wij vragen 50% aanbetaling voor deze bestellingen omdat deze speciaal voor u besteld worden. Retourneren van deze bestellingen is niet mogelijk aangezien dit op aanvraag van de klant wordt gedraaid.

Q: Kunnen bestellingen geretourneerd worden?

A: Bestellingen kunnen enkel geretourneerd worden in de originele onaangebroken verpakking. Dit kan binnen de wettelijk vastgestelde termijn van 14 dagen. Het verschuldigde orderbedrag zal binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour teruggestort worden mits de producten reeds in goede orde retour ontvangen zijn. De retour kosten zijn voor rekening van de klant.

Q: Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten nadat ik heb betaald?

A: Uw bestelling wordt binnen 1-2 werkdagen verzonden.