Over ons

Voor degene die mij nog niet kennen, mijn naam is Amber, ik ben 26 jaar en woonachtig in het mooie Limburg. Van kleins af aan ben ik al veel aan het water te vinden en de laatste jaren heb ik mij voornamelijk op het karpervissen gericht. Niet altijd even makkelijk in het (voornamelijk) mannenwereldje, maar de vissen zijn het meer dan waard!

Zoals de meeste karpervissers vast ook wel denken draait het bij de hengelsport niet alleen maar om de vele vangsten. Je wil natuurlijk ook dat dat mooie kleine karpertje uitgroeit tot een prachtige grote gezonde vis.

De vaste premium range boilies is daarom voor mij een bijzondere. De afgelopen 2 jaar ben ik bezig geweest met het testen van diverse soorten boilies en het maken van mijn eigen varianten hierop. Dit met de nodige aanpassingen om een mooie bol bomvol mineralen, vitamines etc samen te stellen. De boilies uit deze range zijn geteste eigen recepten en worden op recept afgedraaid bij een boiliedraaier bij wie net zoals ik kwaliteit voorop staat.